Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Як Вам новий сайт?
Всього 24 людини

Тиждень початкових класів

Дата: 18 лютого 2019 о 13:29, Оновлено 25 лютого 2019 о 13:12
218 переглядів

З 11.0

З 2 по 15.02  в 1-4 класах проходив тиждень  початкових класів з природознавства «Цей дивовижний світ природи».

Вчителі  Коваленко З. В.,  Піскова Н. В.,  Дрига Т. А.,  Скубій О.А. організували конкурс малюнків про дивовижний світ природи та  зробили їх виставку. Діти відобразили в малюнках  красу природи в різні пори року та бережливе ставлення до неї  Разом із бібліотекарем школи Кизим О. М.  зробили чудову пізнавальну виставку книг про світ природи для вільного ознайомлення з нею на перерві та в позаурочний час.

Учнів чекала цікава подорож у світ неживої природи та в методи її пізнання. Повела у цю пізнавальну подорож  вчитель Дрига Т. А. Під її керівництвом учні з’ясовували, чим відрізняється нежива природа від живої. Свої знання діти збагатили у ході вікторини «Що ми знаємо про неживу природу», яка супроводжувалася слайдами.  Вікторина складалася з трьох турів. В першому турі діти розгадували загадки про неживу природу та складали їх самі. В другому турі учнів зацікавили завдання для ерудитів. А в третьому – діти із захопленням спостерігали та пізнавали світ неживої природи  під час проведення ігрових завдань, експерементів, дослідів, демонстрацій, які цікаво і пізнавально проводили разом із Тетяною Андріївною. Далі були виступи учнів Гевко В.,  Гудим М.,  Дрегваль С..  на тему «Цікаво знати», які супроводжувалися відеофільмами  про «Мертве море», « Саргасове море», «Пустеля Сахара».

Далі  чекала ще одна пізнавальна  подорож у світ живої природи разом із вчителем Коваленко З. В., яка  запросила дітей до рослинного і тваринного світу.   За допомогою відеофільмів учні поринули у цікавий світ живої природи, її різнобарв’я, змісту життя.  Діти пізнавали спів птахів, життя звірів, милувалися красою дивовижних рослин, брали активну участь у проведенні вікторини «Що ми знаємо про тварин?», турнірі загадок, гри «Упізнай птаха».   Цікаві та пізнавальні відомості про рослин і тварин  підготували учні Чичикало С., Гужва В., Ткаченко Р., Киричок Р., Щудро О., Харченко С., Подпальна А, Подпальна Д., Піскова В.   Далі учні переглянули фільм про збереження життя природи.

Вчитель Піскова Н. В. запросила учнів у світ Пізнайок, де діти провели цікаво свій час.   Пізнавальним був турнір «Що я знаю про навколишній світ», бліц- турніри про живу і неживу природу, «Запитання з капелюха», проходження  лабіринтом природи,  змагання між командами для учнів 1 класу, а саме: віднайти живу і неживу природу.  Потім діти поринули у цікаві повідомлення Пізнайок. Учні  Карпенко А., Безручко Д., Лелюх  В., Величко Л. повідомили, що, цікаво знати, що … « Най – Най …»,   де пізнали для себе про невідомі  ще ними світи життя рослин і тварин. Учні були в захопленні від науково – пізнавального відеофільму про підводне царство риб.

Вчитель Скубій О. А. повела дітей великою стежиною природи, щоб підсумувати все те, про  що учні дізналися на протязі тижня.  Цікаві підсумкові турніри, загадки, вікторини, конкурси –  сприяло закріпленню знань дітей про світ неживої і живої природи.  Ольга Андронівна підготувала  перегляд навчальних відеофільмів про захоплюючий світ матінки-природи, про її значення  для життя людини.  

Тиждень початкових класів пройшов для учнів  пізнавально і цікаво.  Діти  збагатили свої знання про оточуючий їх світ, про  взаємозв’язок  живої  і неживої природи,  про  різноманітний рослинний і тваринний світ, зробили для себе висновок, що людина і природа – це одне  ціле, що природу потрібно охороняти для майбутніх поколінь.

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.